IMG_2680

Beton boren? Vraag direct een offerte aan!

Beton boren

Als aannemer zal u veel met beton komen te werken. Hoewel deze platen doorgaans op maat geleverd worden, zijn er ook klussen waarbij u gepland of onverwacht in het beton zal moeten boren. Deze taak kan vrij vervelend zijn en is ook tamelijk lastig te doen als u hier niet gespecialiseerd in bent. Gelukkig zijn er altijd experts te vinden die u hiervoor kunt inhuren, zoals bijvoorbeeld de professionals van Betocup. Onze ervaren medewerkers helpen u altijd graag verder met het boren in het beton. Hieronder leggen we u meer uit over hoe wij precies te werk gaan en waarom u het beste de experts van Betocup kunt inhuren voor deze klus.

Wanneer moet u beton boren?

Er zijn een aantal scenario’s waarin het nodig zou kunnen zijn om in beton te gaan boren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de keren waarop u bijvoorbeeld een lampje of een gordijn moet ophangen. Ook is het heel belangrijk om in beton te boren wanneer u een afzuig afvoer naar buiten wilt brengen of wanneer u bijvoorbeeld leidingen er doorheen moet voeren. Vooral bij dit soort ingewikkelde klussen is het beter om een expert in te huren dan om het zelf te doen.

Bij Betocup zijn we inmiddels al erg ervaren met het boren van beton. Zo hebben wij al op ontzettend veel verschillende manieren in beton geboord, waardoor wij inmiddels de beste techniek hebben uitgekozen. Ook hebben we het boren in beton al op veel verschillende manieren toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan steekproeven in analysis, elektrische draden, ventilatie, telefoonlijnen, boxwood openingen, verwarming of glasvezel openingen. Dankzij alle ervaring is het voor de experts van Betocup ook goed mogelijk om zelfs in de meest krappe en lastige ruimtes een gat in beton te boren, waardoor we u goed van dienst kunnen zijn bij iedere klus!

Laten we beginnen met uw project!

Bel ons op +32 465 415 718 

Het voordeel van beton boren

Wanneer u ergens een gat in beton moet laten boren, heeft u een aantal mogelijkheden. Of het nu gaat om het maken van een gat voor een gordijn of dat u telefoonlijnen moet laten leggen op deze plek; er zijn verschillende manieren om dit te laten doen. Zo zou u bijvoorbeeld in het beton kunnen hakken. Hierbij creëert u weliswaar een opening, maar zal u ook het betonoppervlak eromheen kapotmaken. Het is daarom een beter idee om in het beton te boren. Dit brengt namelijk veel minder schade met zich mee. De experts van Betocup gebruiken vaak een elektrische of hydraulische boormachine of zelfs een diamantboor. Bij het gebruik van deze boren kunnen wij zowel stof- als trillingsvrij een gat in het beton maken, waardoor er geen extra schade of troep bij komt.

Aangezien het boren zo goed gaat en het minste gedoe eromheen geeft, is het belangrijk dat u een gat in het beton laat boren in plaats van een andere methode gebruikt. Dit is namelijk de makkelijkste manier, waarbij u geen extra werk krijgt door bijvoorbeeld bijkomende schade. Ook kunnen de experts van Betocup deze klus altijd makkelijk aan, waardoor u binnen de kortste keren alweer verder kunt gaan met uw bouwklus en zo uw klanten tevreden kunt stellen.

Kunt u ook zelf beton boren?

Er zijn veel aannemers die klussen zoals het boren in beton het liefste zelf zouden aanpakken in plaats van dit uit te besteden aan een professional op dit gebied. Dus, is het voor u als aannemer mogelijk om zelf beton te boren? Ja en nee. Theoretisch gezien zou u inderdaad een diamantboor kunnen huren en zo zelf aan de slag gaan en in het beton gaan boren. Dit is echter geen slim idee en raden wij dan ook zeker af. De medewerkers van Betocup zijn gespecialiseerd in beton boren en hebben hier ook al jaren aan ervaring in. Hierdoor weten wij precies hoe wij zelfs bij de meest ingewikkelde klussen op de juiste manier in het beton moeten boren, zonder dat we hierbij de rest van het beton eromheen zullen beschadigen.

Als u toch zelf zou proberen om in het beton te boren, kan het al snel voorkomen dat u het betonoppervlak eromheen beschadigt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het boren in beton om hier een glasvezel opening te maken. Dit is een vrij ingewikkelde klus en als u dit onverhoopt toch fout zou doen, kan dit een hoop extra gedoe, werk en moeite opleveren. Daarom raden wij u aan om altijd een expert in te huren voor zo’n precieze klus. Op deze manier kunt u namelijk weer zo snel mogelijk verder met uw bouwproject en hoeft u geen extra tijd, geld of moeite te besteden aan het oplossen van eventuele fouten. Dit zal voor uw klant ook altijd de beste oplossing.

Beton laten boren door Betocup

Bij Betocup hebben al onze medewerkers al jaren aan ervaring met beton boren, maar ook met beton zagen en zelfs met diamantboren. Het boren van beton moet vaak tot op de millimeter nauwkeurig worden gedaan en daarom gaan onze professionals dan ook met uiterste precisie te werk. Voor het boren van beton gebruiken wij doorgaans elektrische of hydraulische boormachines, maar voor sommige klussen kiezen wij liever voor een diamantboor. 

Dankzij de techniek die we gebruiken kunnen de experts van Betocup altijd heel precies een gat boren in het beton. Ook gaat het tamelijk snel, omdat we altijd de juiste materialen gebruiken in de bijpassende situaties. Daarnaast is het gebruik van deze machines ook simpelweg rendabeler. Niet alleen is dit voordelig voor ons als experts in beton boren, maar ook voor u, de klant.

Waarom kiezen voor Betocup?

We hebben inmiddels wel vastgesteld dat u het beste een expert kunt inhuren voor het boren van beton. Er zijn veel verschillende, goede aanbieders voor deze klus dus waarom zou u dan kiezen voor Betocup? Allereerst zijn wij hét uitgerekende bedrijf voor deze klus, omdat wij al veel ervaring hebben. Wij hebben door de jaren heen een fantastisch team van alleen maar professionele vakmensen samengesteld, waardoor iedere werknemer precies weet wat hij of zij moet doen tijdens het beton boren.

 

Ook hebben wij in de loop der tijd verschillende technieken geprobeerd en hebben wij diamantboortechnieken uitgekozen die het allerbeste werken bij de klussen waar een nauwkeurige cirkelpenetratie nodig is. Deze methode is niet alleen sneller bij kleine klussen, maar ook nog eens rendabeler, waardoor het goedkoper is voor ons en voor u als aannemer. Verder gebruiken we bij Betocup altijd de nieuwste technologie. Hierdoor zal u altijd het beste resultaat krijgen wanneer u ons uw beton laat boren. Wij zijn dan misschien niet de enige aanbieder die beton voor u kan boren, maar wel het bedrijf met de beste service en resultaten!

Beton boren? Vraag direct een offerte aan!

Laten we beginnen met uw project!

Bel ons op +32 465 415 718