Gaten in beton, Zagen in beton

Betocup – expert in diensten: Boren in beton, Gaten in beton, Beton boringen, Beton boor in België

Boren in beton – BETOCUP maakt gebruik van diamantboortechnieken, deze worden gebruikt wanneer een nauwkeurige cirkelpenetratie vereist is. Geen klus te moeilijk op gebied van gaten boren en diamondsneden.

Diamantgaten kunnen op bijna elke diepte, met de grootste precisie, worden geboord. Diamantboren is mogelijk in platen of muren en gaten kunnen geboord worden in elke hoek zelfs ondersteboven.

Boren in beton

Gaten in beton boren verloopt stof- en trillingvrij en heeft een relatief laag geluidsvermogen. Elektrische of hydraulische boormachines kunnen worden gebruikt voor het boren in gevoelige gebieden of in krappe ruimtes.

Veel voorkomende toepassingen zijn: steekproeven in analysis van concrete, boxwood openingen, elektrische draden, verwarming, ventilatie, glasvezelopeningen, telefoonlijnen, enz.

Door middel van diamantboren worden ronde gaten en/of sparingen geboord voor ventilatie buizen en veel meer!

Boren in beton, steen of asfalt?

Beton zagen moet op de millimeter nauwkeurig worden uitgevoerd. U wilt bijvoorbeeld niet dat uw raamkozijn niet blijkt te passen zodra het gat daarvoor gezaagd is. Daarom is het verstandig om het beton zagen aan een vakman over te laten. Boor- en Zaag Expert is met jarenlang ervaring specialist op het gebied van zagen met precisie in beton, steen en asfalt. Dat, evenals het schoon en netjes achterlaten van de klus!

Bij beton zagen kunt u denken aan het zagen van een gat in de muur of vloer. Daarentegen zijn er nog veel meer toepassingen waarbij het zagen in beton, steen of asfalt voorkomt.

Over ons

BETOCUP uit Brussel is een bedrijf gespecialiseerd in het snijden en boren van beton. Dankzij de nieuwste technologiën is elk project bij ons mogelijk.

We weten dat wij niet de enigste zijn, maar wij garanderen de beste service te bieden en resultaten te leveren!

Het BETOCUP-team heeft zowel jong als ervaren personeel, met de beste middelen ter beschikking om zowel grote, middelgrote als kleine projecten te starten en ook af te werken in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

Boren in beton – Gaten in beton – Beton boringen – Beton boor

Betocup is een bedrijf gespecialiseerd in betonboren, betonzagen en diamantboren, dankzij nieuwe technologie is elk project bij ons mogelijk.
Betocup is een team dat kwaliteit en schoonheid hoog in het vaandel heeft staan!
BETOCUP is gericht op het opbouwen van een portfolio van tevreden klanten, hoe moeilijk of complex elk individueel project ook is.
👉 We doen zowel werk met een lage moeilijkheidsgraad als grote projecten met een hoge moeilijkheidsgraad!
Aarzel niet om een ​​AANBIEDING aan te vragen!

 

Stuur nu een bericht voor details of prijsofferte!